hits

sarajohansen

Unnskyld

 • Publisert: 07.12.2017, 17:19
 • Kategori: Livet
 • Hei!

  Unnskyld for at jeg ikke har blogget di siste dagene men når vi begynte på skolen igjen etter en langhelg ble jeg ganske sliten, ble liksom litt uvant og stå opp klokka seks igjen når jeg hadde sovet lenge i helga. Men nå er jeg tilbake, selv om jeg er ganske sliten enda.

  På tirsdag begynte vi i di nye lokalene og det var sykt fint der, og så stort! Den skoledagen gikk til omvisning  og å sminke 60-talls sminke. På onsdag hadde vi bare teori om 70-tallet det var ganske gøy faktisk, men skal ærlig innrømme at jeg begynner og bli litt lei stilhistorie nå. Idag har vi hatt besøk av glo og sminket oss som gutter, var faktisk ganske gøy. 

  Nå er jeg kommet hjem og har spist middag, så nå ligger jeg i senga og skal se på film eller serie men vet ikke helt hva enda.. Hvis noen har film/serie tips er det bare og rope ut! Det var egentlig meningen at kjæresten min skulle komme hjem fra jobb idag, men det er for dårlig vær så han gjør ikke det og jeg vet ikke når han kommer heller.. Forhåpentligvis kommer han før søndag for da skal vi på kino og se «Adjø Montebello» og ha en liten datenight, og jeg vil ha han hjem fordi jeg savner han alt for mye? Jeg rekker ikke å blogge før jeg skal på skolen imorgen heller men da blogger jeg når jeg kommer hjem og nå er det jo heldigvis fredag imorgen så skal prøve og få blogget mer enn en gang om dagen da!

  Nå skal jeg se di episodene av Jul i svingen som jeg ikke har sett så skal jeg finne noe annet å se på og gjøre litt jobb og oppgaver i tillegg, da blogger jeg ikke noe mer idag men er tilbake sterkere imorgen og i helga! Imorgen er det 1 uke til juleferie å da blir det litt lettere og blogge flere ganger om dagen, etter jul blir det veldig hektisk igjen for da er det tentamen og eksamen. 

  ♡ Blogges

 • Publisert: 07.12.2017, 17:19
 • Kategori: Livet
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar